Succesvolle 14de editie festival Cultuur aan de Maas, Speels.

De 14e editie van het festival Cultuur aan de Maas op zondagmiddag 27 augustus 2017 was een groot succes. Een groots programma onder een heerlijk warm zonnetje zorgde er voor dat vele duizenden bezoekers naar het oude centrum van Cuijk kwamen.

Na afloop van het festival Cultuur aan de Maas met als thema "Cultuur in Beweging, Speels" werd het Bestuur van Stichting Cultureel Hart Cuijk overladen met complimenten voor hetgeen geboden was aan de vele bezoekers. Uiteraard hebben we die reacties met genoegen tot ons genomen, we hebben ons ook meteen voorgenomen deze waardering meteen door te geven aan de vele deelnemende groepen alsmede de individuele optredenden. Met z’n allen hebben we er één groot feest van gemaakt!

Muziek, zang, dans en toneel was volop te bewonderen. Een groot aantal boeken- / kunstkramen zorgden voor een gezellige sfeer. Ook de culturele instellingen in het festivalgebied hadden veel aanloop en konden zich verheugen op zeer veel geïnteresseerde bezoekers.

Ook het als een nieuw en extra versie aan ons cultureel festival toegevoegd het "Proef lokaal" in de tuin van de Oblaten aan de Grotestraat was een groot succes. Er werd volop gebruik gemaakt van de mogelijkheid om diverse bijzondere bieren van brouwers uit de streek, verhalen achter het bier, een bourgondisch hapje en de relaxte sfeer en muziek in de tuin van de Paters Oblaten te proeven en te genieten.

Natuurlijk werden we geholpen met het mooie weer, maar neemt u gerust van ons aan dat het op heel wat mooie zondagmiddagen zonder een rijk gevuld cultuur programma niet zo druk is in het centrum van Cuijk als op deze 27e augustus.

Ook de vele deelnemers van de Nijmeegse Fiets-4-daagse bezochten ons cultureel festival al vroeg, en gebruikten de open zijnde horeca terrassen voor een aangename rust pauze.

We gaan als stichting Cultureel Hart Cuijk weer vlug aan het werk voor de 15e editie op zondag 26 augustus 2017.

Nogmaals aan alle bezoekers en medewerkers hartelijk dank en een mooi cultureel seizoen 2017 / 2018 toegewenst!

De 15e editie staat voor zondag 26 augustus 2018 op het programma.

Contact Info

Secretariaat

Graaf Hermanstraat 18
5431 GS Cuijk 

06-80125750
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sponsors

Plattegrond