Festival "Cultuur aan de Maas" op zondag 28 augustus 2022

Ondanks dat Stichting Cultureel Hart Cuijk het geplande festival op zondag 29 augustus 2021 vanwege de Landelijke Corona maatregelen voor festivals, helaas heeft moeten annuleren en daardoor dus geen doorgang kon vinden, heeft men direct besloten om de volgende editie op zondag 28 augustus 2022 alvast in zijn organisatie schema voor 2022 als het zeventiende Cultureel Festival op te nemen.

Onder het thema "Cultuur aan de Maas 2022,”  wordt deze Culturele Dag in 2022 georganiseerd door stichting Cultureel Hart Cuijk in samenwerking met de gemeente Land van Cuijk en ondernemers uit het centrum van Cuijk met een aantal zeer betrokken sponsoren.

Het festival "Cultuur aan de Maas," wordt zoals voorheen gehouden in het oude centrum van Cuijk, het loopt van het Protestantse Kerkje tot in het Tuigleerstraatje en het hele gebied er tussen tot het Louis Jansen plein en de Maaskade.  De diverse culturele instellingen gelegen in het centrum van Cuijk zullen zich deze dag weer presenteren. Er komen weer diverse optredens van dansgroepen, koren, orkesten en toneelgezelschappen.

Concerten, straattheater en mogelijk liveoptredens van jeugdige Living Statues maken van dit festival weer een complete Uitmarkt

Als een lint tussen al deze activiteiten bieden kraamhouders van boeken en kunstwerken hun waar aan. Er zijn weer voldoende plaatsen beschikbaar voor deelname aan de boeken en kunstmarkt op zondag 28 augustus 2022.

Voor de Kraamhouders Boeken en Kunst.

Uitnodiging-kraamhouders-voor-CadM-2022.pdf

Inschrijfformulier-Culturele-Dag-Cuijk-2022-blanco.doc

Uitnodiging-deelnemers-voor-CadM-2022.pdf

Inschrijfformulier_deelnemers_Culturele_Dag_Cuijk_2022_blanco.doc

Onderstaand concept informatie van de diverse optreedplekken, dit geeft alvast een indruk wat er op dit cultureel festival te gebeuren staat.

Route_afzettingen_CadM_2021.pdf

Optreedplekken_van_de_deelnemers_2021_genummerd.pdf 

Voor meer info over de Culturele Dag 2021 

Secretariaat Cultureel Hart Cuijk;
Mobiel: 06.80125750
Mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Contact Info

Secretariaat van Stichting Cultureel Hart Cuijk

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mobiel  06-80125750
 

Sponsors

Plattegrond