Festival "Cultuur aan de Maas" op zondag 29 augustus 2021

Op zondag 29 augustus 2021 organiseert stichting Cultureel Hart Cuijk haar zeventiende Cultureel Festival, dat in 2020 vanwege de Landelijke Corona maatregelen voor festivals, helaas geen doorgang kon vinden

Onder het thema "Cultuur aan de Maas, ”  wordt deze Culturele Dag 2021 georganiseerd door stichting Cultureel Hart Cuijk in samenwerking met de gemeente Cuijk en ondernemers uit het centrum van Cuijk met een aantal zeer betrokken sponsoren.

Het festival "Cultuur aan de Maas," wordt zoals voorheen gehouden in het oude centrum van Cuijk, het loopt van het Protestantse Kerkje tot in het Tuigleerstraatje en het hele gebied er tussen tot het Louis Jansen plein en de Maaskade.  De diverse culturele instellingen gelegen in het centrum van Cuijk zullen zich deze dag weer presenteren. Er komen weer diverse optredens van dansgroepen, koren, orkesten en toneelgezelschappen.

Concerten, straattheater en mogelijk liveoptredens van jeugdige Living Statues maken van dit festival weer een complete Uitmarkt

Als een lint tussen al deze activiteiten bieden kraamhouders van boeken en kunstwerken hun waar aan. Er zijn weer voldoende plaatsen beschikbaar voor deelname aan de boeken en kunstmarkt op zondag 29 augustus 2021.

Voor de Kraamhouders Boeken en Kunst.

Uitnodiging_kraamhouders_voor_2021_0.pdf  

Inschrijfformulier_Culturele_Dag_Cuijk_2021_blanco.doc

Uitnodiging_deelnemers_voor_2021.pdf

Inschrijfformulier_deelnemers_Culturele_Dag_Cuijk_2021_blanco.doc

Onderstaand concept informatie van de diverse optreedplekken, dit geeft alvast een indruk wat er op dit cultureel festival te gebeuren staat.

Route_afzettingen_CadM_2021.pdf

Optreedplekken_van_de_deelnemers_2021_genummerd.pdf 

Voor meer info over de Culturele Dag 2021 

Secretariaat Cultureel Hart Cuijk;
Mobiel: 06.80125750
Mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.