Boek & Bal, rebelle & dwarsdenkers.

Zaterdag, 7 maart a.s. om 19.58 uur in de Schouwburg te Cuijk start het Boek & Bal.     

Het derde Boek & Bal van De Kneep, BiblioPlus en Schouwburg Cuijk komt er aan! Een festival voor iedereen die van taal in de ruimste zin van het woord - lezen, theater schrijven, muziek en dans - houdt.  Het thema is Rebellen &Dwarsdenkers, waarmee we aansluiten bij de landelijke boekenweek

Houd de avond van zaterdag 7 maart 2020 dus vrij in je agenda, want dan gaat de geest uit de fles in de Cuijkse Schouwburg. De line-upvol (regionale) kanjers gaat met het publiek op zoek naar de rebel in zichzelf.  Uiteraard wordt de avond weer afgesloten met een bal waar je U tegen zegt. En ook daar mag je tegen de stroom in bewegen!

Het Boek & Bal wordt verzorgt met rebels optreden van de band Like Crossroads.Als je altijd eens dwars wilt gaan zorg dat je er bij bent.

 

 

 

                 

Gildebroeder van Raay Gemeentekoning 2015.

Op zondag 3 mei werd door de zes gilden van de gemeente Cuijk weer gestreden om de titel Gemeentekoning 2015.

Onder minder mooie weersomstandigheden trokken de zes gilden van de gemeente Cuijk naar het schietterrein van het gilde Beers, dat dit jaar de organisatie van het Gemeentekoning schieten was toebedeeld.

Het was gildebroeder Bertus van Raay van het Cuijkse gilde dat met de minste schoten (81 schoten) de vogel naar beneden haalde. Wethouder Maarten Jilisen installeerde de nieuwe Gemeentekoning 2015

Boek over Homburg

Als je met mensen praat over Homburg hoor je ze wel eens zeggen oh, komt Homburg uit Wormer? Ik dacht uit Cuijk’. Dat staat in het voorwoord van het begin dit jaar verschenen boekwerk over Homburg.

Nieuwjaars 2015

2015 een bijzonder Cultureel Jaar

Het bestuur van Stichting Cultureel Hart Cuijk wenst u een mooi en cultureel
2015 toe. Het wordt voor Cuijk een bijzonder jaar. De link met de Romeinen begint steeds meer gestalte te krijgen en ook voor de toeristen wordt Cuijk en haar omgeving steeds interessanter. Daarnaast is er natuurlijk voor de bewoners van onze gemeente volop gelegenheid om te genieten van de culturele instellingen en uitingen die zomaar aanwezig zijn én te bezoeken. Bovenal wordt 2015 het jaar van de heropening van de Schouwburg. We zien uit naar al dat moois!

Zet u alvast in uw agenda

  • Zondag 30 augustus 12e editie Cultuur aan de Maas.
  • Vrijdag 30 oktober - vrijdag 27 november - vrijdag 18 december van 16.00 - 18.00 uur Cultuur Café Cuijk

Bestuur Stichting Cultureel Hart Cuijk

Contact Info

Secretariaat van Stichting Cultureel Hart Cuijk

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mobiel  06-80125750
 

Sponsors

Plattegrond