Afscheidscadeau van Leo Schoots aan de gilden van Cuijk en stichting Klaartje Derks uit Beers

Overhandiging bij het Gemeentekoningschieten van de gilden uit de gemeente Cuijk van het afscheidscadeau aan stichting Klaartje Derks uit Beers en de gezamenlijke gilden uit de gemeente Cuijk door Leo Schoots. Tijdens het Gemeentekoningschieten op woensdag 5 mei  van de zes gilden uit de gemeente Cuijk op het schietterrein van het Sint Anthonius gilde in Beers overhandigde Leo Schoots zijn afscheidscadeau dat hij heeft ontvangen in januari tijdens zijn afscheid als burgemeester van Cuijk aan stichting Klaartje Derks en de gezamenlijke gilden van Cuijk.

De voorzitter van de gezamenlijke gilden gemeente Cuijk Martien Bardoel en de moeder van Klaartje Derks ontvingen elk een cheque met een prachtig bedrag van oud burgemeester Leo Schoots en zijn echtgenote.

    hpim0371

Beide ontvangers van deze cheques zegden Leo Schoots toe dat het geld besteed gaat worden aan speciale projecten in Kenia (door stichting Klaartje Derks) en voor culturele projecten waaronder een speciaal project om de jeugd van de plaatselijke basisscholen meer bewust te krijgen voor het historisch en het culturele erfgoed van de gezamenlijke gilden uit Cuijk.

Contact Info

Secretariaat van Stichting Cultureel Hart Cuijk

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mobiel  06-80125750
 

Sponsors

Plattegrond