Festival "Cultuur aan de Maas" naar zondag 4 september 2022

Vanwege organisatorische aard is het Festival "Cultuur aan de Maas" 2022 in Cuijk verplaatst naar de zondag van 4 september 2022.

Op zondag 4 september 2022 organiseert stichting Cultureel Hart Cuijk haar zeventiende Cultureel Festival, omdat de festivals gepland in 2020 en 2021 door de landelijke Corona-maatregelen geen doorgang kon vinden, zeer tot spijt van de organisator stichting Cultureel Hart Cuijk, zijn wij nu gedwongen om het te verplaatsen naar de zondag van 4 september 2022.

Onder het thema "Cultuur aan de Maas,”  wordt deze Culturele Dag 2022 vol goede moed weer georganiseerd samen met de gemeente Land van Cuijk en een aantal betrokken sponsoren. (gemeente Land van Cuijk is sinds 1 januari de nieuwe fusie gemeente van de vroegere gemeenten Boxmeer, Cuijk, Grave, Mill en St. Anthonis).

Het festival "Cultuur aan de Maas," wordt zoals voorheen gehouden in het oude centrum van Cuijk, het loopt van het Protestantse Kerkje tot in het Tuigleerstraatje en het hele gebied er tussen tot het Louis Jansen plein en de Maaskade.  De diverse culturele instellingen gelegen in het centrum van Cuijk zullen zich deze dag weer presenteren. Er komen weer diverse optredens van dansgroepen, koren, orkesten en toneelgezelschappen.

Concerten, straattheater en mogelijk liveoptredens van jeugdige Living Statues maken van dit festival weer een complete Uitmarkt

Als een lint tussen al deze activiteiten bieden kraamhouders van boeken en kunstwerken hun waar aan. Er zijn weer voldoende plaatsen beschikbaar voor deelname aan de boeken en kunstmarkt op zondag 4 september 2022.

Voor de Kraamhouders Boeken en Kunst.

Uitnodiging_kraamhouders_voor_CadM_2022_0.pdf

Inschrijfformulier_Culturele_Dag_Cuijk_2022_blanco.doc

Uitnodiging_deelnemers_CadM_voor_2022_0.pdf

Inschrijfformulier_deelnemers_Culturele_Dag_Cuijk_2022.doc

 

Onderstaand concept informatie van de diverse optreedplekken, dit geeft alvast een indruk wat er op dit cultureel festival te gebeuren staat.

Route_afzettingen_CadM_2021.pdf

Optreedplekken_van_de_deelnemers_2021_genummerd.pdf 

Voor meer info over de Culturele Dag 2022 

Secretariaat Cultureel Hart Cuijk;
Mobiel: 06.80125750
Mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Contact Info

Secretariaat van Stichting Cultureel Hart Cuijk

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mobiel  06-80125750
 

Sponsors

Plattegrond