Logo cultureel hart cuijk

Cultuur aan de Maas 2024

op eerste zondag van september 2024

Klik voor info;  Cultuur aan de Maas in Cuijk

Filters

Overhandiging bij het Gemeentekoningschieten van de gilden uit de gemeente Cuijk van het afscheidscadeau aan stichting Klaartje Derks uit Beers en de gezamenlijke gilden uit de gemeente Cuijk door Leo Schoots.

Op zondag 28 maart a.s. vindt in de Kloosterhof te Beers de jaarlijkse kunstmarkt plaats.

Sinds juni 2009 vindt er overleg plaats over de opvolging van de ‘Culturele Route’ in het centrum van Cuijk. Aan dat overleg nemen naast de Gemeente Cuijk en het bestuur van Cultureel Hart Cuijk ook enkele culturele instellingen deel. Resultaat van dit overleg is o.a. de aanbieding aan alle Instellingen die participeren in het CHC van het schildje van de Stichting. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om via de ANWB (voor monumenten) of voor andere culturele instellingen via de gemeente Cuijk een tekstbord aan te vragen. Ook wordt nagedacht over het plaatsen van Routeborden bij de invalswegen van de Gemeente Cuijk. Daarvoor zouden de bestaande Info-borden kunnen worden gebruikt.

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 22 november 2010 is afgesproken dat alle culturele instellingen op de hoogte gebracht worden van de verdere ontwikkelingen rond deze bebording. Er zal dan een ‘meekijkmoment’ worden vastgesteld.

   

Info over de Culturele Dag 2011 Info

Secretariaat : Cultureel Hart Cuijk    
Graaf Hermanstraat 18
5431 GS Cuijk        

 0485-318337
 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 www.cultureelhartcuijk.nl

Beeldende Kunstenaars Cuijk
De instelling is opgericht in 1990 als Stichting Beeldende Kunstenaars Cuijk, BKC
Kunstenaars uit de gemeente Cuijk hebben hun krachten gebundeld om gemeenschappelijke doelen te realiseren:
* Het profileren van de beeldende kunstenaars uit het Land van Cuijk, met name uit de gemeente Cuijk
* Het organiseren van collectieve tentoonstellingen en projecten
* Het stimuleren van een actief kunstbeleid binnen de gemeente
* Aanspreekpunt overheid en bedrijfsleven
* Het bevorderen van opdrachten aan leden en het aankopen bij leden

 

Stichting Beeldentuin Cuijk is ieder jaar op zoek naar nieuwe beelden die twee jaar lang een mooie plek krijgen in het beeldenpark op de voormalige Protestantse begraafplaats.