Festival "Cultuur aan de Maas" zondag 30 augustus 2020

Op zondag 30 augustus 2020 organiseert stichting Cultureel Hart Cuijk haar zeventiende Cultureel Festival.

Onder het thema "Cultuur aan de Maas,”  wordt deze Culturele Dag 2020 georganiseerd met de gemeente Cuijk en een aantal betrokken sponsoren.

Het festival "Cultuur aan de Maas," wordt gehouden in het oude centrum van Cuijk, het loopt vanaf het Protestantse Kerkje tot in het Tuigleerstraatje en het hele gebied er tussen tot het Louis Jansen plein en de Maaskade.

Tijdens deze zeventiende editie van "Cultuur aan de Maas," komen er in de straten van het gehele festival terrein binnen het centrum van Cuijk vanaf 13.00 tot 17.00 uur, optredens van koren,  muziekgezelschappen en zijn er verder optredens van theater gezelschappen, de gilden van de gemeente Cuijk, zij verzorgen bv. het vendelzwaaien en het kruisboog schieten. Er wordt momenteel onderhandeld om enkele waardevolle archeologische vondsten uit de Grotestraat te laten zien en erbij te vertellen over het vroegere rijke Romeinse Leven in de omgeving van Cuijk.

Op het voorterrein van de voormalige tuin der Oblaten aan de Grotestraat komt voor de jeugd mogelijk weer een Circus Variëté waar zij een aantal Circus acts kunnen aanschouwen en worden er workshops gegeven waar deze acts aan de jeugdige bezoekers worden geleerd en door hen beoefend kunnen worden. 

De diverse culturele instellingen o.a. museum Ceuclum,  Archeologish museum, Beeldentuin en het Cuijks Archief gelegen in het centrum van Cuijk zullen zich weer presenteren. 

Concerten, straattheater, Jeugdige Living Statues,  etc. maken van dit festival weer een complete Uitmarkt

Als een lint tussen al deze activiteiten bieden kraamhouders van boeken en kunstwerken hun waar aan. Er zijn weer voldoende plaatsen beschikbaar voor deelname aan de boeken en kunstmarkt op zondag 30 augustus 2020.


Uitnodiging_voor__deelneming_CadM_2020.pdf

Inschrijfformulier_deelneming_CadM_2020.doc

Uitnodiging_voor__kraamhouders_CadM_2020.pdf

Inschrijfformulier_kunstkramen_CadM_2020.doc

Onderstaand concept informatie over de diverse optredens, het geeft alvast een indruk wat er dit jaar te gebeuren staat.

 

Optreedplekken_voor_de_deelnemers_2020_genummerd.pdf

Route_afzettingen_CadM_2020.pdf

Contact Info

Secretariaat van Stichting Cultureel Hart Cuijk

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mobiel  06-80125750
 

Sponsors

Plattegrond